Saaren Taika® Pyykkisaippua  – Aito Wanhanajan pyykkisaippua! Näytä suurempana

Saaren Taika® Pyykkisaippua – Aito Wanhanajan pyykkisaippua!

Uusi tuote

Huom: Viimeinen tuote varastossa!

12,50 € sis. alv

Tiedot

Saaren Taika® Pyykkisaippua  – Aito Wanhanajan pyykkisaippua!

Saaren Taika® ekologinen ja tehokas Pyykkisaippua

Luonnollista pyykkisaippua palaa voidaan käyttää “tahra-stickinä” eli tahranpoistoon hieromalla saippuapalaa hellästi kostutetun tekstiilin tahralle.
Pala käy myös vanhanajan nyrkkipyykkiin ihan sellaisenaan. Konepesuun suositellaan käytettäväksi Saaren Taian Pyykkisaippua raastetta.

Ekologinen pyykkisaippua raaste käy sellaisenaan konepesuun. Voit myös liuottaa raastetta pieneen määrään vettä ja annostella joko pesukoneesi pesuainelokeroon tai pesupallossa pyykkikoneen sisälle (raasteen liuotus lämpimään nesteeseen on suositeltavaa hyvin alhaisissa pesulämpötiloissa).

Raastetta annostellaan noin 1-2 ruokalusikallista koneelliseen pyykkiä (arviossa käytetty 7kg konetta, ja täysiä koneellisia. 100g raastetta riittää n. 15 koneelliseen kevyesti likaisia pyykkejä, 250g riittää n. 38 koneelliseen.

Pyykkisaippuaa käytettäessä suositellaan käytettäväksi huuhtelussa Saaren Taika® täysekologista pyykkietikkaa, sekä pesemään pyykkiä ajoittain myös tavallisella pyykinpesuaineella.

Saaren Taika® pyykkisaippua on valmistettu luonnollisesta kookosrasvasta, se on täysin biohajoava, ekologinen ja myrkytön. Pyykkisaippuassa ei ole saippuoitumatonta rasvaa, jota iholle tarkoitettuihin saippuoihin on jätetty.

Arviot

Kirjoita arvio

Saaren Taika® Pyykkisaippua  – Aito Wanhanajan pyykkisaippua!

Saaren Taika® Pyykkisaippua – Aito Wanhanajan pyykkisaippua!

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: