Herkut

Täällä laadukkaat herkku tuotteemme

Suklaatilan suklaat

Lakrids

GOLD - RASPBERRY
GOLD-versiossa yhdistyvät valkosuklaan syvä makeus ja tuoreiden vaaleanpunaisten vadelmien maku. Pieni lakritsiydin antaa syvyyttä samalla, kun kultapöly valaisee vuodenaikaa.
17,00 €
17,00 €
X-MAS MIXED
Lakridsin X-mas mixed -kausimaku tuo herkulliset lakritsimaut samaan purkkiin! Samassa pakkauksessa on sekä Classic- että Christmas-makua.
30,00 €
30,00 €
Navettatontun Talviherkut Maitosuklaa
Maitosuklaalohkot Kardemumma 100g

Maistuvat suklaalohkot ovat Suklaatilan navettatonttujen Sikke Simasuun ja Viljo Vinhajalan lemppareita. Kardemumma antaa suklaalle lämpimän ja täyteläisen makean maun.
4,90 €
4,90 €
Navettatontun Talviherkut Tumma suklaa
Tummat suklaalohkot Kardemumma 100g

Maistuvat suklaalohkot ovat Suklaatilan navettatonttujen Sikke Simasuun ja Viljo Vinhajalan lemppareita. Kardemumma antaa suklaalle lämpimän ja täyteläisen makean maun. Sikke tykkää enemmän punaisessa pussissa tulevista maitosuklaalohkoista, ja Viljon mielittyjä ovat tummat kardemummasuklaalohkot.

Suklaat pakkasimme yksinkertaiseen paperipussiin ilman sen kummempia ihmeellisyyksiä. Pidetään elämän pienet kivat jutut yksinkertaisina. Lohkosuklaat on tehty hyviin hetkiin.
4,90 €
4,90 €
Viljon joulusaunasuklaa
Maitosuklaa Terva 80g

Kun Viljo Vinhajalan pääkumpua jomottaa, tarvitaan makeaa maitosuklaata muinaisilla perisuomalaisilla konsteilla höystettynä. Samettisesta suklaasta, saunasta ja tervasta syntyi Viljo Vinhajalan Saunasuklaa, jonka navettatonttumme nauttii löylyistä vilvoittelemaan käytyään.

Luiden lämmettyä ja suklaan suussa sulettua Viljo on kuin ehta uusi tonttu. Toimii tervasuklaa toki rouvastontuillekin - mutta miespuolisille vieläkin paremmin.
4,50 €
4,50 €
Makeaa Joulua 160g
Suklainen joulutervehdys!
Ihanan herkullinen kukkapaketin mukana annettavaksi joulutervehdykseksi.
10,00 €
10,00 €
Talvihetken Taika -suklaa 80g
Tumma suklaa Salmiakki 80g

Kaunis on ilta, talvihetken tuo. Siken salaisuus sen suo.
Sikke Simasuu on navettatonttu salaisuuksia täynnä, ja sopivina taianomaisina hetkinä hän jakaa ne kanssasi makean äärellä. Talvihetken Taika on tumma salmiakkisuklaa ja oiva lisä talvenajan lahjapaketteihin aina keväthangille saakka.
4,50 €
4,50 €
Rusinasuklaa 80g
Maitosuklaa rusina 80g

Rusinasuklaa on vallankin talviaikaan ja joulun lähestyessä yksi navettatonttumme Sikke Simasuun rakkaimpia mielenpiristäjiä. Rusinanystävän superherkku pääsee oikeuksiinsa juuri makealla maitosuklaalla. Ja maistuu kyllä Sikellekin läpi vuoden!
Valmistettu suomessa.
4,50 €
4,50 €